Ανακοινώσεις - Νέα

23 Ιουλ. 2018

Το περιοδικό του Τζανείου ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ είναι ενταγμένο στην διεθνή ερευνητική βάση δεδομενων CITEFACTOR και πρόσφατα απέκτησε ηλεκτρονική "ταυτότητα" για όλα τα άρθρα που θα δημοσιεύει από το 2018 και εις το εξής. Αυτό γίνεται με την ένταξη των άρθρων στο διεθνές πλέον σύστημα EOIs (Electronic Object Identifier).

12 Απρ. 2018

31st European Annual CONGRESS ON SURGICAL INFECTIONS

7TH – 9TH JUNE 2018, ATHENS, GREECE

Τον Ιούνιο θα διεξαχθούν οι ετήσιες εργασίες του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικών Λοιμώξεων (SIS-E) στην Αθήνα. Η θεματολογία είναι πλούσια και οι ομιλητές καταξιωμένοι διεθνώς στο τομέα των Χειρουργικών Λοιμώξεων. 

20 Φεβ. 2018

Στο Αμφιθέατρο του Τζανείου Νοσοκομείου θα διεξαχθούν οι εργασίες του 4ου Πολυθεματικού Συνεδρίου του Νοσοκομείου μας στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2018. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδω.

19 Νοε. 2016

Στις 1-2 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Επιστημονικό Πολυθεματικό Συνέδριο Τζανείου, που θα λάβει μέρος στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας.

Επίσης, θα γίνει εκδήλωση εορτασμού για τα 150 χρόνια Τζανείου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

16 Νοε. 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, αναγνώστες, συγγραφείς των εργασιών και μέλη των Επιτροπών του περιοδικού,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου ιστοτόπου του ιατρικού περιοδικού του Νοσοκομείου "Τζάνειο" του Πειραιά "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ''.

Δημοσιεύουμε καθυστερημένα, λόγω τεχνικών μετατροπών του περιοδικού στη τωρινή του μορφή, τα δυο πρώτα τεύχη του 2016 κι ετοιμάζουμε το 3ο τεύχος.

Καλωσορίζουμε την υποβολή νέων επιστημονικών εργασιών από όλες τις ιατρικές, νοσηλευτικές και παραϊατρικές ειδικότητες.

Συντακτική Επιτροπή